Zoeken
Energybox voor vriend Heleen van Royen haalt AD
De energybox die we maakten voor Bart, de vriend van Heleen van Royen, is opgevallen bij de pers. 

Energybox voor vriend Heleen van Royen haalt AD

Gepubliceerd op 2 augustus, 2017 om 00:00, aangepast op

Heleen van Royen schrijft een seksdagboek voor Lebowski en omdat haar vriend Bart daar toch ook energie in moet stoppen staken wij hem een hart onder de riem met een mand vol vitamientjes. Het AD noemt de actie en het begeleidende briefje hilarisch:

Heleen van Royen is druk bezig met het schrijven van haar seksdagboek. Volgens uitgeverij Lebowski vergt dat echter heel wat energie. Daarom krijgt Bart, de vriend van Heleen, een aantal energierijke snacks toegestuurd. ,,Om te zorgen dat je standhoudt tot de publicatie in mei 2018 willen we je graag een hart onder de riem steken met deze energybox. Hup Bart!", luidt het hilarische briefje.

Die kunnen we in onze zak steken.

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: