Zoeken
Claudia de Breij en Saskia Noort bij Linda's Zomerweek
De laatste week van augustus starten de uitzendingen van RTL's Linda's Zomerweek, met dit jaar twee Lebowski-auteurs in de spotlights: Claudia de Breij op 30 augustus (samen met turnkampioen Epke Zonderland) en Saskia Noort op 1 september (met komiek Najib Amhali).

Claudia de Breij en Saskia Noort bij Linda's Zomerweek

Gepubliceerd op 30 augustus, 2017 om 00:00, aangepast op 15 april, 2022 om 10:50

Claudia sprak over haar 'heljeugd', over de zenuwen voor elke show en over moederschap. Terugkijken kan hier.

Vrijdag 1 september, RTL4, 21.30U: Saskia vertelt over hoe leven als single haar bevalt. Op tvgids.nl lezen we: 'Linda de Mol en schrijfster Saskia Noort hebben een bijzondere connectie. Dat maakt Noort als gast in de laatste aflevering van Linda's zomerweek misschien extra bijzonder. Linda speelde in 2009 haar eerste echte serieuze filmrol in Terug naar de kust, een verfilming van de debuutroman van Saskia Noort. Bovendien is bestsellerauteur Noort columnist in Linda's tijdschrift.'

Na de uitzending kun je de aflevering met Saskia Noort hier terugkijken.

Auteurs
Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: