Zoeken
7 t/m 16 juli in Vondel CS: Opium TorenkamerEXPO met Jonah Falke
Van 7 t/m 16 juli kun je je tijdens de jaarlijkse Opium TorenkamerEXPO laven aan het werk van vijfenvijftig jonge kunstenaars die het afgelopen jaar, op initiatief van het AVROTROS-radioprogramma Opium, te gast waren in de Torenkamer van VondelCS. Ook Jonah Falke werkte hier in stille afzondering aan een eigen project. Het resultaat is Steak Tartaar, dat we uitbrachten als ebook én als luisterboek. Lees snel verder voor je gratis downloadlinks.

7 t/m 16 juli in Vondel CS: Opium TorenkamerEXPO met Jonah Falke

Gepubliceerd op 5 juli, 2017 om 00:00

Curator Aynouk Tan is gevraagd om werk van de torenkamerkunstenaars samen te brengen in een vernieuwende expositie. Tan leidt de bezoekers met drie routes langs de indrukwekkende en afwisselende werken tijdens de Opium TorenkamerEXPO in het Amsterdamse Vondelpark. De expositie is van 7 t/m 16 juli gratis toegankelijk voor publiek.

Benieuwd naar Steak Tartaar? Hier download je Jonahs gratis ebook. Klik hier voor het luisterboek, of hoor het tijdens de expo via een koptelefoon in Vondel CS.

Opium TorenkamerEXPO | 7 t/m 16 juli 2017 | Vondel CS | Vondelpark 3 | Amsterdam

 

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: