Zoeken
Download een gratis ebook: Steak Tartaar van Jonah Falke
Begin april werd debutant Jonah Falke door radioprogramma Opium (radio 4) een week lang opgesloten in de Torenkamer van het Amsterdamse VondelCS. In het geheim werkte hij daar aan het verhaal Steak Tartaar. Als voorproefje op de Week van de Debutant én omdat we goed werk graag delen is dit ebook nu gratis te downloaden op Hebban.nl. 

Download een gratis ebook: Steak Tartaar van Jonah Falke

Gepubliceerd op 13 juni, 2017 om 00:00, aangepast op

Van 24 juni tot en met 2 juli organiseert Hebban voor de tweede keer de Week van de Debutant. Negen dagen lang staan debuterende schrijvers in de spotlights, onder wie Jonah Falke, die in september 2016 debuteerde met zijn roman Bontebrug

Benieuwd naar Jonah? Lees hier zijn interview met Het Parool.

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: