Zoeken
Hotel Hartzeer onder grote belangstelling gelanceerd
Vandaag is in Hotel V in Amsterdam Hotel Hartzeer gelanceerd, het boek van Susan Smit en Marion Pauw dat ondersteund wordt door website hotelhartzeer.nl. RTL Boulevard was bij de presentatie aanwezig, morgen zitten Susan en Marion bij Pauw, artikelen in onder meer Parool en Vrouw volgen en het belangrijkste: vanaf vandaag is het zalvende boek over liefdesverdriet te bestellen of kopen.

Hotel Hartzeer onder grote belangstelling gelanceerd

Gepubliceerd op 13 april, 2017 om 00:00, aangepast op 21 februari, 2022 om 11:19

Voor alle informatie, vele video's, recepten, blogs en tips 'n tricks over liefdesverdriet verwijzen we naar de website van Hotel Hartzeer: hotelhartzeer.nl.

Kijk het fragment over het boek bij RTL Boulevard hier terug.

Over Hotel Hartzeer:

Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische en verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegedoe, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk de ultieme bullshitfilter, geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

Zie voor aanvullende video's, blogs, tips 'n tricks de rijkgevulde website http://hotelhartzeer.nl

Je had het me te midden van de ellende van “worden verlaten met twee jonge kinderen” niet tegen me moeten zeggen, maar inmiddels weet ik dat niets je zo tot een leuker, sterker en echter mens kan maken dan liefdesverdriet Susan Smit

Wat ik wil met dit boek? Hoop geven aan alle mensen die huilend onder de dekens liggen Marion Pauw

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: