Zoeken
Elke Geurts bij de Vorlesebuhne
De verhalen van Elke Geurts vormen de rode draad bij voorstelling De Vorlesebühne, op de bijzondere locatie Molen de Ster in Utrecht. Op zaterdag 15 april is 'De verdwenen man' een avond met kort vreemd proza plus muziek; verwarrend, bijtend, grappig en ontroerend. 

Elke Geurts bij de Vorlesebuhne

Gepubliceerd op 13 april, 2017 om 00:00

Naast Elke Geurts lezen ook Joke van Leeuwen, Henk van Straten, Pauline Pisa en Caroline Kramer voor. 

Meer info:

Inloop: 19:30u, start optredens: 20:00u
Ingang via de brug
Entree: € 11,- (€ 9,- met CJP, U-pas of bibliotheekpas)
Reserveren mogelijk via vorlesebuhne[at]gmail.com

Voorafgaand aan de Vorlesebühne (18:15 uur) kun je samen met de schrijvers en musici van die avond in de molen eten! Jolanda’s Keuken bereidt een overheerlijk en voedzaam driegangenmenu. Reserveren via vorlesebuhne[at]gmail.com is verplicht, uiterlijk donderdag 12 april.

Bekijk hier de trailer van de avond.

Auteurs
Auteur: Elke Geurts

Elke Geurts (1973) publiceerde de verhalenbundels Het besluit van Dola Korstjens (2008), Lastmens (2010) en Lastmens & andere verhalen (2015), en de veelgeprezen romans De weg naar zee (2013) en Ik nog wel van jou (2017). Alle werden overladen met lof en genomineerd voor onder andere De Gouden Boekenuil, de BNG Literatuurprijs en de Anna Bijns Prijs. Ze is schrijfdocent aan o.a. Schrijversvakschool Amsterdam, en columniste en recensent buitenlandse fictie voor Trouw.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: