Zoeken
Pauwl in top 10 meest positieve en inzichtelijke boeken over autisme
Zelden kwam Erik Jan Harmens zo graag op de tweede plaats. In het kader van de Autismeweek heeft de redactie van Bol.com de top 10 meest positieve en inzichtelijke boeken over autisme op een rijtje gezet. Pauwl van Erik Jan kwam op de tweede plaats, na het boek van zijn ex-vrouw Gitta Veraart over hun zoon: Heb je blij?.

Pauwl in top 10 meest positieve en inzichtelijke boeken over autisme

Gepubliceerd op 6 april, 2017 om 00:00, aangepast op

Met de Autismeweek vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de 190.000 mensen in ons land die autisme hebben. In 2017 vindt de Autismeweek plaats van 1 tot 8 april. Het thema is Jong & AUT, omdat het belangrijk is om vroegherkenning en –erkenning van autisme onder de aandacht te brengen.

Pauwl sluit hier natuurlijk perfect bij aan en wij zijn dan ook tevreden met de keus van Bol.com. Bekijk de volledige top 10 hier.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: