Zoeken
Leesclub Kim van Kooten op Das Mag Festival
Het was al bekend dat Ivo Victoria en Arnon Grunberg meedoen met een leesclub op het Das Mag Festival, maar nu kun je je ook opgeven voor de leesclub over Lieveling van Kim van Kooten.

Leesclub Kim van Kooten op Das Mag Festival

Gepubliceerd op 30 maart, 2017 om 00:00

Wanneer: zat 20 mei
Gespreksleider: Tim de Gier
Aanvang leesclub: 20.30u

Na de leesclub kun je naar de afterparty in de Brakke Grond in Amsterdam. Meer informatie lees je op http://dasmagfestival.nl/. Tickets voor de leesclub met Kim koop je hier.

Over Lieveling

In Lieveling - gebaseerd op het verhaal van Pauline Barendregt - geeft Kim van Kooten een stem aan het meisje Puck, en weet ze dankzij haar lichtvoetige, maar haarscherpe toon het onvoorstelbare voorstelbaar te maken. Ze laat licht schijnen op een donker thema en weet een heftig verhaal met humor te vertellen - een prestatie van formaat.

 

 

Auteurs
Auteur: Kim van Kooten

Kim van Kooten (1974) is actrice en schrijver. Ze speelde o.a. in Zusje, Hollands Hoop en Missie Aarde. Ze schreef de scenario's voor de bioscoophits Alles is liefde en Alles is familie. Haar werk werd bekroond met meerdere Gouden Kalveren.Pauline Barendregt (1969) is Design Director en gaf jarenlang leiding aan de ontwerpteams van internationale modemerken. Sinds 2010 is ze eigenaar van Studio Button, een strategic design consultancy in Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: