Zoeken
'Extreem beleggen' genomineerd voor Gourmand World Cookbook Awards
Extreem beleggen, het bammetjesboek voor de meest extreme sandwiches, is genomineerd voor Gourmand Cookbook Awards in de categorie ‘Innovative’. Extreem beleggen is een creatie van Jasper Henderson en zijn medebeleggers Matthijs Schippers en Caspar Wijers en werd uitgegeven door onze vrienden van uitgeverij Snor.

'Extreem beleggen' genomineerd voor Gourmand World Cookbook Awards

Gepubliceerd op 23 maart, 2017 om 00:00

De Gourmand Cookbook Awards is de meest prestigieuze internationale prijs op het gebied van kookboeken. Op 27 mei weten we wie de winnaar is.

'Innovative books surprise nearly every year in the Netherlands. This one is really creative. Congratulations,' schreef Edouard Cointreau, voorzitter van de Gourmand World Cookbook Awards. 

'Wij (de Club van Extreme Beleggers, red) zijn overweldigd,' laat woordvoerder Jasper Henderson in een reactie weten. 'Dit is een enorme boost voor al onze vrienden, familieleden en vage kennissen die rond lunchtijd iedere dag weer worstelen met een gevoel van... umami. Extreme Beleggers, het is tijd voor een revolutie.'

Net als voorgaande jaren worden de Gourmand Cookbook Awards uitgereikt in de Chinese stadsprefectuur Yantai. 'We hopen dat het broodje abrikozenjam met patatje joppiesauschips ook in China aanslaat,' aldus Henderson.


Meer weten? Lees Extreem beleggen en wees nooit meer het lachertje van de lunchcultuur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: