Zoeken
Website Hotel Hartzeer online
Geweldig nieuws. 11 april verschijnt Hotel Hartzeer en vanaf heden staat de rijkgevulde gelijknamige website online, een uniek project van Susan Smit en Marion Pauw.

Website Hotel Hartzeer online

Gepubliceerd op 22 maart, 2017 om 00:00, aangepast op 13 juni, 2022 om 13:58

Waarom uniek? Hotel Hartzeer is het boek van Susan Smit en Marion Pauw over liefdesverdriet, maar óók de naam van het heartbreak hotel waar zij hun boek deels schreven. Op deze idyllische plek in het bos ontvingen de auteurs experts, wetenschappers, kunstenaars én een echte hartzeerpatiënt. Alle gesprekken, hypnoses, optredens en rituelen zijn gefilmd en deze video's vullen Hotel Hartzeer op de website wekelijks aan met overweldigend veel tips voor mensen met liefdesverdriet.

Het boek, met daarin onder meer de inzichten die de auteurs in Hotel Hartzeer opdeden, verschijnt 11 april. Maar de website met ‘hotelkamers’ die klinkende namen dragen als ‘Roomservice’, ‘Room with a view’ en ‘Behandelkamer’ is nu al te bezoeken. Lijm je hart, check in bij Hotel Hartzeer!

www.hotelhartzeer.nl

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: