Zoeken
Lebowski Round Up #37
De verkiezingskermis is voorbij en het leven bleek weer een loterij. Van almachtsfantasieën tot de autistische geest: amusez-vous met de Round Up van deze week! 

Lebowski Round Up #37

Gepubliceerd op 17 maart, 2017 om 00:00

Met in deze editie: Johan Fretz, Patrick Pouw, Arnon Grunberg, Ivo Victoria, Joost Vandecasteele, Roxane van Iperen, Elke Geurts, Steven de Jong, Willem Vissers, Jonah Falke, Erik Jan Harmens, C.B. Vaandrager en PR-stagiaire Ruben.

Klik!

Auteurs
Auteur: Johan Fretz

Johan Fretz (1985) is schrijver, theatermaker en columnist van Het Parool. Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil. Zijn tweede roman Onder de paramariboom won de Boekhandelsprijs in 2019. Fretz tourde door het land met de voorstelling De zachtmoedige radicaal, die gebaseerd is op Onder de paramariboom en waarmee hij genomineerd werd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. In 2020 schrijft Fretz een van de drie korte verhalen van 3PAK, de geschenkbundel tijdens de Boekenweek voor Jongeren.

Auteur: Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vijf romans, waarvan meest recent Alles is OKÉ. Daarnaast schrijft hij columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: