Zoeken
Lebowski Round Up #37
De verkiezingskermis is voorbij en het leven bleek weer een loterij. Van almachtsfantasieën tot de autistische geest: amusez-vous met de Round Up van deze week! 

Lebowski Round Up #37

Gepubliceerd op 17 maart, 2017 om 00:00

Met in deze editie: Johan Fretz, Patrick Pouw, Arnon Grunberg, Ivo Victoria, Joost Vandecasteele, Roxane van Iperen, Elke Geurts, Steven de Jong, Willem Vissers, Jonah Falke, Erik Jan Harmens, C.B. Vaandrager en PR-stagiaire Ruben.

Klik!

Auteurs
Auteur: Johan Fretz

Johan Fretz (1985) is schrijver, en columnist van Het Parool en LINDA. Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil. Zijn tweede roman Onder de paramariboom won de Boekhandelsprijs in 2019 en wordt verfilmd door KeyFilm. In 2020 schreef Fretz een van de drie korte verhalen van 3PAK, de geschenkbundel tijdens de Boekenweek voor Jongeren. Najaar 2022 verscheen Fretz' documentaire What's Left bij BNNVARA, over de puinhopen van links, en kwam zijn nieuwste boek uit: Met vriendelijke groet.

Auteur: Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vijf romans, waarvan meest recent Alles is OKÉ. Daarnaast schrijft hij columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: