Zoeken
Eric Corton speelt Hugo Borst in theaterstuk Ma
Nieuws: Eric Corton (47) gaat de hoofdrol spelen in de theaterbewerking van Ma, het gelijknamige boek van Hugo Borst over zijn dementerende moeder.

Eric Corton speelt Hugo Borst in theaterstuk Ma

Gepubliceerd op 1 maart, 2017 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:20

Hugo Borst is blij met de keuze voor Corton, zo meldt het AD: 'Een erg aardige collega en sociaal bewogen bovendien. Ik ben zelf geen theaterbeest, maar wat ik van Eric heb gezien en gehoord, zie ik hem absoluut in deze solotoneelversie van Ma.”

Corton is zanger, (stem)acteur, diskjockey en presentator en maakte faam met zijn rol van John de Weerdt in de serie Penoza. Op de radio presenteerde hij onder meer de actualiteitenrubriek Met het oog op morgen en was hij voor de VPRO op 3FM de stem van het programma 3voor12 Radio. Ook werkte hij voor BNN.

Lees hier meer over het theaterstuk.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: