Zoeken
Flying Circus editie 1: zondag 5 maart in Noordwijk
Tijdens Flying Circus trekken we met een bonte karavaan muzikanten en schrijvers het land door. Onze pas gedebuteerde auteurs lezen voor, vertellen over hun roman en signeren erop los. Eerste pitstop: zondag 5 maart in Noordwijk, samen met Jonah Falke, Mick Johan en zangeres Sofie Winterson. Oh, en heb jij een fantastisch idee voor een boek? Na afloop krijg je 5 minuten om ons te overtuigen met je meest knallende bookpitch.  

Flying Circus editie 1: zondag 5 maart in Noordwijk

Gepubliceerd op 22 februari, 2017 om 00:00, aangepast op 23 februari, 2017 om 00:00

Flying Circus: goede verhalen, lekkere deuntjes en flitsende boekideeën

Om 14.00 uur starten we in Boekhandel van der Meer in Noordwijk met twee multitalenten (want toevallig beide schrijver, kunstenaar én muzikant): Mick Johan (over zijn originele, lekker ongepolijste debuutroman Totemdier Arafat) en Jonah Falke (over het schitterende boek Bontebrug). Ze gaan in gesprek met Ivan Borghstijn van Overamstel Uitgevers, lezen voor uit hun debuten, en signeren op verzoek.

De optredens van de twee mannen worden afgewisseld door muzikale intermezzo's van Sofie Winterson.


Aansluitend: Pitch je boek

Heb je een fantastisch idee voor een boek, maar weet je niet of het de moeite waard is? Of misschien ben je al begonnen met schrijven, maar heb je nog geen uitgever gevonden? Dit is je kans! Overtuig Stijn de Vries van Lebowski Publishers met een bookpitch van maximaal 5 minuten en laat ons weten waarom jouw boek moet en zal worden uitgegeven. Print je pitch uit (max. 1 A4) en laat hem samen met je naam, e-mail en telefoonnummer bij ons achter.


Flying Circus is een initiatief van  Lebowski Publishers i.s.m. Libris Boekhandel Van der Meer. 

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Auteur: Mick Johan

Mick Johan (1980) is schrijver, kunstenaar en drummer in de band MICH, van wie in 2017 het gelijknamige debuutalbum verscheen. Hij was de helft van kunstenaarsduo Miktor & Molf en de eerste hoofdredacteur van Vice in Nederland. Hij groeide op in Duitsland als zoon van een militair. Totemdier Arafat is zijn debuutroman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: