Zoeken
Bericht van Hugo Borst: stem op Carin
Afgelopen oktober publiceerde Hugo samen met strijdmakker Carin Gaemers het manifest Scherp op Ouderenzorg (al door meer dan 107.000 mensen ondertekend), waarmee ze zich sterk maken voor de zorg van kwetsbare ouderen in verpleeghuizen. Nu roept Hugo op te stemmen op Carin, die door Vrouwen van Nu is genomineerd voor de Verschilmaker Award 2017.

Bericht van Hugo Borst: stem op Carin

Gepubliceerd op 22 februari, 2017 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:21

Mijn beste,

Wat moest ik zonder Carin? Wat moest Scherp op Ouderenzorg zonder Carin Gaemers? Ze is slim en grappig en een doorzetter. Vooral dankzij haar werd het manifest voor betere zorg voor ouderen een succes. Ik zou het fijn vinden als je je waardering voor haar uitspreekt door op haar te stemmen.

Ik doe niet mee. Het is een echte vrouwenprijs.

Stemmen kan hier.

Hartelijke groet,

Hugo Borst


Hugo en Carin wonnen eerder de Machiavelliprijs 2017 met hun manifest.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: