Zoeken
Win vrijkaarten voor Het doet zo zeer van Heleen van Royen
Deel en win: 3x2 vrijkaarten voor de documentaire Het doet zo zeer van Heleen van Royen én haar roman De ontsnapping! Lees hier hoe je aan onze Facebookactie meedoet.

Win vrijkaarten voor Het doet zo zeer van Heleen van Royen

Gepubliceerd op 20 februari, 2017 om 00:00, aangepast op 7 juli, 2023 om 13:09

Vanaf donderdag draait Het doet zo zeer in de bioscoop. In deze film schetst Heleen van Royen een portret van haar moeder, bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Een portret van zeer dichtbij: Heleen bedient de camera grotendeels zelf. In een periode van ruim een jaar volgt ze haar moeder in alledaagse situaties en in de tocht langs artsen, zorginstellingen en klinieken. Moeilijke beslissingen over verhuizen, over euthanasie en kostbare momenten van samenzijn wisselen elkaar af. Het doet zo zeer is een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven, met dank aan Heleens moeder, mevrouw Breed. Bekijk de trailer hier.

Hoe doe je mee aan deze actie? Ga naar onze Facebookpagina, like ons en tag in een reactie onder het bericht wie je mee zou willen nemen naar de film. Schrijf er ook bij waarom. Morgen (dinsdag 21 februari) kiezen we de winnaar al, zodat de kaartjes donderdag op tijd voor de première bij je in de bus kunnen vallen!

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen schreef o.a. de bestsellers De gelukkige huisvrouw, De mannentester en Sexdagboek. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. In 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: