Zoeken
25 september: David Sedaris in Carré, 23 september signeren bij H. de Vries Boeken
De grappigste schrijver van de wereld komt naar Nederland. Op 25 september 2017 presenteert David Sedaris in Carré zijn nieuwe boek Gestolen voorwerpen, uitgegeven door Lebowski. 23 september kun je hem al ontmoeten bij boekhandel H. de Vries Boeken in Haarlem.

25 september: David Sedaris in Carré, 23 september signeren bij H. de Vries Boeken

Gepubliceerd op 13 september, 2017 om 00:00

25 september in Carré

Sedaris vertelt  in Carré over zijn nieuwe boek en leest voor uit eigen werk. Je kunt vragen stellen en na afloop is er tijd om je boek te laten signeren. 

Gestolen voorwerpen (oorspronkelijke titel: Theft by Finding: Diaries (1977-2002)) is een verzameling van verhalen en observaties uit zijn privédagboek, over de wereld om hem heen. Al ruim veertig jaar houdt David een dagboek bij en schrijft over de dingen die hij in het dagelijkse leven observeert: roddels, gesprekken die hij opvangt terwijl hij in de rij staat, ongemakkelijke situaties die ontstaan en geheimen die hem worden toevertrouwd. In dit boek deelt hij nu, voor het eerst, stukken uit deze dagboeken en beschrijft de wereld zoals hij hem ziet op een manier zoals Sedaris dit zo goed kan: humoristisch, gevat en aangescherpt met een vleugje zelfspot.

David Sedaris is een fenomeen in de Verenigde Staten: van zijn boeken zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht. In Nederland brak hij definitief door met de bundel Van je familie moet je het hebben, een avond in een uitverkocht Carré en een optreden in College Tour. Diverse bekende Nederlanders - Paul de Leeuw, Paulien Cornelisse, Sylvia Witteman, Francine Oomen, Candy Dulfer, en vele anderen - verklaarden zich groot fan van de rashumorist.

Bij Lebowski verschenen onder meer nog Ik mooi praten, Steek je familie in de kleren en De lachvogelGestolen voorwerpen is zijn nieuwste boek.

Voorgaande optredens in Carré waren in een mum van tijd uitverkocht.

Een ticket koop je hier.

23 september bij H. de Vries Boeken

Sedaris zal 23 september van 6u tot 17u exclusief signeren bij H. de Vries Boeken in Haarlem.

Datum: Zaterdag 23 september 2017
Tijd: 16.00 - 17.00 uur
Locatie: H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem 
Toegang: Gratis, je hoeft je niet aan te melden 

Foto © Hugh Hamrick

Auteurs
Auteur: David Sedaris

David Sedaris is al sinds de jaren negentig een fenomeen in de Verenigde Staten: van zijn boeken zijn wereldwijd ruim tien miljoen exemplaren verkocht. In Nederland brak hij definitief door met de bundel Van je familie moet je het hebben, twee avonden in een uitverkocht Carré en een optreden in College Tour. Bij Lebowski verschenen naast zijn doorbraak onder meer Ik mooi praten, Steek je familie in de kleren en De lachvogel.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: