Zoeken
Claudia de Breij signeert in het wild
De komende weken kan het zomaar zijn dat je een echte (of misschien wel dé echte) Claudia de Breij spot in je boekhandel: ze start een landelijke verrassingsactie door onverwacht in winkels op te duiken en haar nieuwe boek over de Oudejaarsconference spontaan van een handtekening te voorzien. 

Claudia de Breij signeert in het wild

Gepubliceerd op 24 januari, 2017 om 00:00, aangepast op 27 januari, 2017 om 00:00

Het idee ontstond maandag toen ze langs de AKO op het Centraal Station van Utrecht liep. 'Ik vond dat ze er geweldig veel werk van hadden gemaakt om De Oudejaars mooi neer te leggen. Om te bedanken vroeg ik de man achter de kassa of hij het leuk vond als ik ze signeerde. Hij had geen enkel bezwaar.'

Ook een volgende boekwinkel reageerde enthousiast. 'Iedereen was blij! Ik denk dat ik er een landelijke verrassingsactie van ga maken: in iedere boekhandel in Nederland kán dus een exemplaar met handtekening liggen.'

Ruim 3 miljoen mensen keken op 31 december naar haar Oudejaarsconference. In De Oudejaars vertelt ze over de reizen die ze namens Unicef maakte naar vluchtelingenkampen in Macedonië, Griekenland en Libanon. Het kinderfonds heeft veel positieve reacties en giften ontvangen naar aanleiding van haar show.

Auteurs
Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: