Zoeken
Bontebrug genomineerd voor Beste Achterhoekse Boek
Onmundig mooi nieuws: onze knuffelachterhoeker Jonah Falke is met zijn debuutroman Bontebrug genomineerd voor de titel Beste Boek Achterhoek en Liemers 2016. 

Bontebrug genomineerd voor Beste Achterhoekse Boek

Gepubliceerd op 20 januari, 2017 om 00:00, aangepast op

De verkiezing is een initiatief van de Dialectkring Achterhoek en Liemers, de Vrienden van de Streektaal Lochem en het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers. Op zaterdag 4 maart wordt de winnaar bekend gemaakt in de protestantse kerk van de lommerrijke gemeente Gorssel.

Bontebrug's directe concurrenten zijn Rijpstra’s ondergang, Ode aan de Achterhoekse Motorcross, Berkel, mijn leven als rivier, en Jaarboek Achterhoek & Liemers. 

 

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: