Zoeken
Niccolo Ammaniti - Kieuwen

Kieuwen

Niccolo Ammaniti

Kieuwen

Niccolo Ammaniti

Bestel nu
Omschrijving

Marco, de held in deze roman, is een jongeman die aquaria bouwt en het gedrag van vissen bestudeert. Hij lijdt aan longkanker en struint de rijke wijken van Rome af op zoek naar een vriendin. Dan krijgt hij een merkwaardig aanbod: hij wordt uitgenodigd om naar India te gaan, en daar een aquarium te bouwen voor een mysterieuze dame.

Ammaniti¿s India is een jachtig en tumultueus land: de jongeman wordt gekidnapt door een religieuze sekte, hij sluit zich aan bij een groep muzikanten die ondergronds leeft, hij wordt verleid door een vrouw die in een kasteel woont, en hij komt erachter dat de vrouw die hem heeft uitgenodigd aan het hoofd staat van een criminele bende die organen steelt. Nadat hij wordt geopereerd aan zijn longen en een paar kieuwen krijgt geïmplanteerd, kan hij een gelukkig leven opbouwen in een aquarium in Berlijn.

Auteur: Niccolò  Ammaniti
Auteur

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang en Zo God het wil. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Edities & Details
Paperback: Kieuwen - Niccolo Ammaniti
ISBN: 9789048852499
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 26-08-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 197 pagina's

Bestel

Digitale download: Kieuwen - Niccolo Ammaniti
ISBN: 9789048804627
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2010
Prijs: € 8,49

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Lucia Berlin - Welkom thuis
Lucia Berlin
Eileen Myles - Chelsea Girls
Eileen Myles
Emma Cline - Daddy
Emma Cline
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: