Zoeken
Heleen van Royen - Het grote Heleen van Royen zomerboek

Het grote Heleen van Royen zomerboek

Heleen van Royen

Het grote Heleen van Royen zomerboek

Heleen van Royen

Bestel nu
Omschrijving

Een heerlijke bundel vol columns over alle zomerse beslommeringen in het gezin Van Royen: reizen, thuisblijven, kinderen vermaken, jezelf vermaken, huisdierlogées en huisdierbegrafenissen¿ Maar ook fragmenten en deleted scenes uit Heleens boeken.

Onmisbaar in je strandtas!

Auteur: Heleen van Royen
Auteur

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Edities & Details
Paperback: Het grote Heleen van Royen zomerboek - Heleen van Royen
ISBN: 9789049951795
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 17-05-2011
Prijs: € 12,50
Omvang: 207 pagina's

Bestel

NUR: 401 - Columns en interviews THEMA: Reportages en verzamelde journalistiek BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: GAMES & ACTIVITIES / General BISAC: LITERARY COLLECTIONS / Essays
Meer boeken
Saskia Noort - 50
Saskia Noort
Annemarie Haverkamp - Job blijft thuis
Annemarie Haverkamp
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: