Zoeken
Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven

Het intieme leven

Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: hij is terug! Met een nieuwe, zinderende roman

Het intieme leven

Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: hij is terug! Met een nieuwe, zinderende roman
Bestel nu
Omschrijving

Maria Cristina Palma is de mooiste vrouw ter wereld, en misschien wel de ongelukkigste. Veel van haar familieleden zijn op een tragische manier aan hun einde gekomen en ze vult haar dagen met massages, shoppen en uitgaan. Inmiddels is ze de vrouw van de Italiaanse premier, samen hebben ze een dochter en wonen ze in een schitterend appartement. Op een feestje komt ze iemand uit het verleden tegen die haar leven op z'n kop kan zetten, één van de beste vrienden van haar overleden broertje. De herinneringen aan vroeger maken veel los: schuld, schaamte en geilheid.

Hoe wordt onze perceptie beïnvloed door onze herinneringen? En zouden we meer onszelf worden als we onze herinneringen onder ogen durven zien? Ammaniti is terug en onderzoekt in deze zwarte komedie de Italiaanse maatschappij, met haar psychologisch verval en de neuroses van haar verziekte bourgeoisie. Het intieme leven laat je nadenken over onbewuste drijfveren, verdrongen herinneringen en een vervormde realiteit.

Auteur: Niccolò  Ammaniti
Auteur

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang, Zo God het wil en Anna. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Ook heeft hij geschreven en gewerkt als filmregisseur en showrunner voor de twee internationale tv-series Il Miracolo en Anna. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Edities & Details
Paperback: Het intieme leven - Niccolò  Ammaniti
ISBN: 9789048868346
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 07-03-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Het intieme leven - Niccolò  Ammaniti
ISBN: 9789048868353
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 07-03-2023
Prijs: € 11,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Rome BISAC: FICTION / Humorous / General
Meer boeken
Chris Kraus - I Love Dick
Chris Kraus
Dave Eggers - Helden van de grens
Dave Eggers
David Sedaris - Gestolen voorwerpen
David Sedaris
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: