Zoeken
Will Ellsworth-Jones - Banksy - de man achter de muur

Banksy - de man achter de muur

Will Ellsworth-Jones

Wie is deze man, hoe is hij geworden wie hij nu is, wat drijft hem?

Banksy - de man achter de muur

Will Ellsworth-Jones

Wie is deze man, hoe is hij geworden wie hij nu is, wat drijft hem?
Bestel nu
Omschrijving

Banksy probeert de spotlights angstvallig te vermijden en houdt zijn identiteit zorgvuldig geheim. Toch is hij een beroemdheid. Of het nu in zijn thuisplaats Bristol (zijn show in het lokale museum trok 300.000 bezoekers), in Los Angeles (een olifant paradeerde in de galerie, beschilderd in dezelfde kleuren als het behang), in London of in New York is, overal staan voor de exposities van Banksy eindeloze rijen fans. Zijn populariteit is inmiddels zo groot dat zijn in situ geplaatste werken niet langer als vandalisme worden gezien maar juist worden beschermd.


Wie is deze man, hoe is hij geworden wie hij nu is, wat drijft hem? Hoe dichtbij kunnen we komen bij iemand die ons op afstand houdt? In deze allereerste ongeautoriseerde biografie van Banksy doet Will Ellsworth-Jones een gedegen poging het fenomeen in kaart te brengen. Uiteindelijk probeert hij een antwoord te vinden op de vraag waar de enigmatische kunstenaar voor staat, en in hoeverre zijn werk relevant is, niet alleen in het heden, maar ook in de toekomst.

Edities & Details
Digitale download: Banksy - de man achter de muur - Will Ellsworth-Jones
ISBN: 9789048815104
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 10-07-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

NUR: 641 - Kunst THEMA: Individuele kunstenaars, kunstmonografieën BISAC: ART / Graffiti & Street Art BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Artists, Architects, Photographers
Meer boeken
Danny Ilegems - Tuymans volgens Tuymans
Danny Ilegems
Marcel Langedijk - Gordon
Marcel Langedijk
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: