Zoeken
Henk van Straten - Kleine stinkerd

Kleine stinkerd

Henk van Straten

Kleine stinkerd

Henk van Straten

Bestel nu
Omschrijving

'Henk van Straten is een duivelskunstenaar. Kleine stinkerd is grappig, geil en ontroerend. Ik bid dat het verfilmd wordt en dat ik mag meespelen' - Theo Maassen

Chris Hoop is het stereotype van de cynische privédetective: met kleine drankoogjes en een peuk smeulend tussen zijn gebarsten lippen verkeert hij eeuwig in de veronderstelling dat morgen niet veel beter zal zijn dan vandaag.

Maar, Chris is ook vader. Dat gaat hem alleen niet zo heel goed af. Zijn ex Lisa ¿ het onderwerp van zowel zijn niet-aflatende affectie als van zijn tergende frustratie, en de moeder van zijn acht maanden oude zoontje Gijs is van mening dat Chris de kleine dreumes beter niet te vaak kan zien. Een hartverscheurende situatie, die dramatisch verandert wanneer Lisa spoorloos verdwijnt.

Samen met zijn buurman Dave, een goedzak met een voorliefde voor punkrock, c-films en onaangekondigde bezoekjes aan de immer met plenty bier gevulde koelkast van Chris tracht hij het leven te redden van een femme fatale in nood, maar moet hij ook op zoek naar zijn verdwenen ex. De queeste van Chris en Dave leidt tot vechtpartijen met op scooters rondrijdende Marokkanen, schermutselingen met oude vrouwtjes, amoureuze escapades en aanvaringen met wraakzuchtige barkeepers en alfa-apen. En ondertussen levert Chris de moeilijkste strijd van allemaal: een verantwoordelijke vader worden voor zijn 'kleine stinkerd'.

Edities & Details
Digitale download: Kleine stinkerd - Henk van Straten
ISBN: 9789048803514
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-09-2009
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Hard-Boiled BISAC: FICTION / Humorous / General
Meer boeken
Thomas Acda - Scenario
Thomas Acda
Fleur van Groningen - Swingers
Fleur van Groningen
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: