Zoeken
Niccolo Ammaniti - Jij bent mijn schat

Jij bent mijn schat

Niccolo Ammaniti

Jij bent mijn schat

Niccolo Ammaniti

Bestel nu
Omschrijving

Paolo Bocchi behoort tot de absolute top van de plastische chirurgie en leidt een snel yuppenbestaan, gevuld met designerkleding en designerdrugs. Door overmatig gebruik van cocaïne heeft hij zijn paranoia niet meer onder controle: in iedere voorbijganger ziet hij een undercoveragent van de narcoticabrigade. Als hem tijdens de borstvergroting van een beroemde soapactrice wordt verteld dat buiten de operatiekamer agenten op hem staan te wachten, komt hij met een wel heel originele locatie op de proppen om zijn cocaïnevoorraad te verbergen Probleem is alleen: hoe krijgt hij de handel weer terug?

Auteur: Niccolò  Ammaniti
Auteur

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang en Zo God het wil. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Edities & Details
Digitale download: Jij bent mijn schat - Niccolo Ammaniti
ISBN: 9789048803705
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-09-2009
Prijs: € 1,49

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Deborah Orr - Motherwell
Deborah Orr
Niccolò  Ammaniti - Anna
Niccolò Ammaniti
Dave Eggers - De parade
Dave Eggers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: