Zoeken
James Worthy - James Worthy

James Worthy

James Worthy

James Worthy

James Worthy

Omschrijving

James Worthy is een dromerige dertiger, ex-stotteraar en het onbetwiste lachertje van de Amsterdamse schrijverswereld. Als zijn vriendin Polly hem inruilt voor een succesvol kunstenaar, volgt een duizelingwekkende neerwaartse spiraal vol zelfdestructief gedrag, onnodig lange seksscènes en een schaamteloze zoektocht naar een onwaardige dood. James Worthy is een ontroerend en grappig geschreven briefkaart vanuit de put en een ouderwetse sneer naar de vergankelijkheid van de moderne liefde. Wint James zijn grote liefde Polly terug, of blijft hij de geboren verliezer die kost wat kost wil leven als zijn held Jan Wolkers?

Auteur: James Worthy
Auteur

James Worthy (1980) is schrijver en columnist voor Het Parool. Hij debuteerde in 2011 met de bestseller James Worthy. In 2012 verscheen zijn tweede roman Zwarte Sylvester, in 2016 gevolgd door een verzameling van zijn beste columns, Mottenballen voor de ziel. In 2019 verscheen de roman In de buik van de wolf.

Edities & Details
Digitale download: James Worthy - James Worthy
ISBN: 9789048808694
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2011
Prijs: € 9,49

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Biographical BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / Black Humor
Meer boeken
Thomas Acda - Scenario
Thomas Acda
Hans Theys - De Genade
Hans Theys
Nikkie van Lierop - Te dom voor de duivel
Nikkie van Lierop
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: