Zoeken
Susan Smit - Wijze mannen & Wijze vrouwen

Wijze mannen & Wijze vrouwen

Susan Smit

Wijze mannen & Wijze vrouwen

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. Ook Wijze mannen & Wijze vrouwen leest als een inspirerende en openhartig getoonzette zoektocht naar wijsheid. Smit is ervan overtuigd dat wij veel van oudere mannen en vrouwen kunnen leren. Ze beschrijft haar ontmoeting met koningin Noor van Jordanië, met wie ze spreekt over het belang van een kritische geest, wisselt van gedachten met schrijfster Isabel Allende over verdriet als onderdeel van het bestaan, interviewt prinses Irene van Lippe-Biesterfeld over de kracht van de natuur en bezoekt onder anderen Isabella Rossellini, majoor Bosshardt, Char Margolis en Jane Goodall die haar laten delen in hun inzicht en visie.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Edities & Details
Digitale download: Wijze mannen & Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048810772
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 9,99
Omvang: 575 pagina's

Bestel

Paperback: Wijze mannen & Wijze vrouwen - Susan Smit
ISBN: 9789048809974
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 15,00
Omvang: 575 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Vertaalde fictie BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / General BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Spiritualism BISAC: PHILOSOPHY / Mind & Body BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / General
Meer boeken
Roxane van Iperen - Brieven aan 't Hooge Nest
Roxane van Iperen
Esther Goedegebuure - Moeders
Esther Goedegebuure
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: