Zoeken
The Lau - De sterren van de hemel

De sterren van de hemel

The Lau

De sterren van de hemel

The Lau

Omschrijving

HET VEELGEPREZEN DEBUUT VAN DE MEESTER VAN DE MELANCHOLIE.

In zijn prozadebuut laat Thé Lau ons via zeven loepzuivere verhalen kennismaken met zijn universum vol eenlingen - mensen die buiten de boot, de groep of het gesprek vallen. Zo wordt in 'De mongool' in een café een mongool versierd door een geblondeerde, rijpere dame, tot groot vermaak van haar baldadig gezelschap; en in het aangrijpende 'Kruis van verdienste' denkt een oudere man, terwijl hij wordt geridderd voor zijn verzetsactiviteiten, aan zijn vrienden uit het verleden.

Soms ernstig, soms ironisch, maar altijd vol mededogen: De sterren van de hemel markeert het begin van een uniek en eigenzinnig schrijverschap. 'Thé Lau portretteert in zijn verhalen mensen zoals u en ik, in een stijl die recht op zijn doel af gaat' ALGEMEEN DAGBLAD

THÉ LAU (1952) is geboren in Bergen, Noord-Holland. Hij is zanger en tekstschrijver van The Scene en maakte enkele succesvolle soloalbums. De sterren van de hemel is zijn debuut; verder publiceerde hij 1000 Vissen, Hemelrijk en Open. De teksten 1979-2014.

Auteur: Thé Lau
Auteur

Thé Lau (1952-2015) werd geboren in Bergen, Noord-Holland. Hij was zanger en tekstschrijver van The Scene en maakte enkele succesvolle soloalbums. Hij publiceerde De sterren van de hemel, In de dakgoot, 1000 Vissen, Open. De teksten 1979-2014 en Juliette. Een liefde in snapshots. In 2015 verscheen postuum zijn laatste verhalenbundel De grote vakantie.

Edities & Details
Digitale download: De sterren van de hemel - The Lau
ISBN: 9789048821389
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-06-2014
Prijs: € 8,99
Omvang: 142 pagina's

Bestel

Paperback: De sterren van de hemel - The Lau
ISBN: 9789048821372
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-06-2014
Prijs: € 15,00

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Kortverhalen THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Meer boeken
Anneleen Van Offel - Hier is alles veilig
Anneleen Van Offel
Joost Vandecasteele - Massa
Joost Vandecasteele
Susan Smit - Wat er niet meer is
Susan Smit
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: