Zoeken
Matt Haig - Redenen om te blijven leven

Redenen om te blijven leven

Matt Haig

Redenen om te blijven leven

Matt Haig

Omschrijving

Op zijn vierentwintigste stort het leven van Matt Haig volledig in. Hij ziet geen enkele uitweg, geen reden meer om te bestaan. Dit is het verhaal van hoe hij zijn depressie overwon, een ziekte die hem bijna vernietigde, en hoe hij opnieuw leerde met volle teugen van het leven te genieten. Redenen om te blijven leven is meer dan een memoire: het is een ontroerende, grappige en vreugdevolle zoektocht naar hoe om te gaan met depressie.

Auteur: Matt Haig
Auteur

Matt Haig (1975) is zeer veelzijdig: hij schrijft romans, kinderboeken, non-fictie en filmscenario's. In 2015 verscheen bij Lebowski het autobiografische Redenen om te blijven leven, waarin Haig openhartig spreekt over zijn depressie. Haigs werk wordt gepubliceerd in meer dan dertig landen en hij heeft wereldwijd ruim drie miljoen boeken verkocht. Middernachtbibliotheek won in 2020 de Goodreads Choice Award for Fiction en staat al wekenlang in de The Sunday Times- en The New York Times-bestsellerlijst.

Edities & Details
Paperback: Redenen om te blijven leven - Matt Haig
ISBN: 9789048841349
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-05-2017
Prijs: € 21,99
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Digitale download: Redenen om te blijven leven - Matt Haig
ISBN: 9789048828531
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-10-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Vertaler: Jan de Nijs NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Psychopathologie THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Memoires BISAC: PSYCHOLOGY / Psychopathology / Depression BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs
Meer boeken
Emma Cline - De meisjes
Emma Cline
Ray Bradbury - Fahrenheit 451
Ray Bradbury
Ulrich Alexander Boschwitz - De reiziger
Ulrich Alexander Boschwitz
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: