De beste podcasts volgens Antoinette Beumer

De beste podcasts volgens Antoinette Beumer

Antoinette Beumer

We vroegen Antoinette Beumer (regisseur van o.a. Loft en Soof) naar haar favoriete podcasts. Check hier haar lijst, onderveldeeld in Human interest | Engelstalig, Waargebeurd | Engelstalig, Vervolgseries | Engelstalig en Nederlands.

Lees hier meer over het debuut van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, dat in januari bij Lebowski verschijnt.


Gepost in: current affairs op 2017-12-15

Door Antoinette Beumer

Antoinette Beumer (1962) is de regisseur van succesvolle films als De gelukkige huisvrouwLoft, Jackie en SoofMijn vader is een vliegtuig is haar debuutroman.


Ook van Antoinette Beumer

Voorpublicatie 'Mijn vader is een vliegtuig' - Antoinette Beumer

‘Ik rijd haar zelf.’

De man van de uitvaartonderneming kijkt me niet-begrijpend aan, zijn hand blijft samen met de pagina die hij net wilde omslaan steken in de lucht. De catalogus met lijkkisten ligt opengeslagen tussen ons in. Voor de foto’s heb ik geen interesse, de kist die ik wil staat daar toch niet bij.


Het beste van 2017: eindejaarslijstjes van Lebowski-auteurs

Ook wij van Lebowski zijn suckers voor eindejaarslijstjes. Omdat er al genoeg boekenlijstjes verschijnen, geven deze tien auteurs top 3's van al het andere (en vooruit, er staat ook één boekenlijstje bij). Zie hier, het beste uit 2017 van Lebowski-auteurs!
 
recente posts

Op reis

Op reis

Sabine van den Berg
Gepost op: 2018-04-26 in: faits divers
Verplaatsen

Verplaatsen

Erik Jan Harmens
Gepost op: 2018-04-26 in: current affairs
Privacy

Privacy

Jonah Falke
Gepost op: 2018-04-26 in: faits divers