Bobbi en Lous

Bobbi en Lous

Erik Jan Harmens

Het is me vandaag gelukt om op een website niet door te klikken op de kop: ‘Bobbi Eden plast staand’. Ik weet dus niet of Nederlands bekendste pornoster eenmalig staand heeft geplast, of dat vaste prik al dan niet onder de douche doet, of dat wordt verwezen naar een video waarin ze haar op de hurken gezeten tegenspeler eens even lekker tussen de kiezen klatert.

 

Wat ik wel weet is dat sommige vrienden van mij zittend plassen, niet omdat ze dat zelf willen, maar omdat het moet van hun vriendin. De WC-bril kán er vaak niet eens rechtop, hij is zo geconstrueerd dat ie meteen weer naar beneden zakt. Het is als ik daar op bezoek ben nog een hele klus om met een knie de bril omhoog te houden en tegelijkertijd mijn heupen zo te positioneren dat ik in staat ben het grootste deel van mijn plas op het keramiek te laten landen.

Als mijn vriendin mij zou gebieden om zittend te plassen, hoe zou ze dat dan gaan handhaven? Zou ze stiekem aan de deur gaan luisteren? Welke straf zou ze me opleggen als het te hard spettert? En als ik haar oor achter de deur vermoed, kán ik dan nog wel?

Of krijg je hetzelfde ritueel als bij de pisbakken, dat je ’m net uit je broek hebt gehaald en aan weerszijden door twee kerels wordt vergezeld en dat het dan niet meer lukt en dat je voor de vorm afschudt, alsof je net klaar bent, en daarna gespeeld opgelucht je handen wast, waarna je met volle blaas weer aan het tafeltje gaat zitten, tegenover je blind date met d’r Lous Haasdijk-bril.

 

Deze hele week doet Erik Jan Harmens net na het nieuws van 1 uur bij Nooit Meer Slapen op NPO Radio 1 een verlate dagsluiting. Afgelopen nacht ging het over staand en zittend plassen.


Gepost in: current affairs op 2017-11-30

Door Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, vier romans, waaronder het succesvolle en autobiografische Hallo muur, en een kinderboek. Op dit moment schrijft hij beschouwingen over een bestaan zonder verdoving en de roes, die worden gepubliceerd in Trouw. Hij werkt aan een nieuwe dichtbundel en roman, maar in het najaar van 2018 verschijnt bij Lebowski eerst een nieuw autobiografisch werk, over leven in het licht.


Ook van Erik Jan Harmens

Combineren mogelijk

Nog stommer dan goede voornemens zijn mensen die zeggen dat goede voornemens stom zijn. Zo ook is nog saaier dan Twitter zelf: mensen die op Twitter gaan roepen hoe saai Twitter is. Technisch gesproken kun je me 's nachts wakker maken voor een portie Zweedse balletjes van IKEA, maar het hoéft echt niet, want ik vind ze niet te nassen, maar ga ze dus ook niet steeds bestellen om vervolgens te verzuchten hoe smerig die kutballen zijn, want dat wist ik al. Met excuses voor mijn expliciete taal, maar zo staat het op de zak: K.Ö.T.T.B.U.L.L.A.R.  


Homo's en honden

"Ik heb homo’s in mijn naaste omgeving’’, had zevenvoudig Oranje-international en oud-speler van ADO en Feyenoord Ruben Schaken gezegd, in een poging te benadrukken geen homofoob te zijn. Gek genoeg is het zo dat hoe krachtiger je beweert geen homofoob te zijn, hoe meer het lijkt dat je het bent.
recente posts

Worst

Worst

Jonah Falke
Gepost op: 2018-01-19 in: current affairs
Gepost op: 2018-01-19 in: faits divers
Taal

Taal

Sabine van den Berg
Gepost op: 2018-01-19 in: faits divers
Waarheid

Waarheid

Jonah Falke
Gepost op: 2018-01-18 in: current affairs