Zoeken
Marion leest Michelle Obama
Net als je geen goede kok kunt zijn als je niet van eten houdt, kan een schrijver niet zonder boeken. Ik deel graag mijn leeservaringen met jullie.

Marion leest Michelle Obama

Gepubliceerd op 21 januari, 2019 om 00:00, aangepast op 5 februari, 2019 om 00:00

Dit boek geeft je een inkijkje achter de schermen van het Witte Huis, al had ik nog veel meer details willen lezen. Ook interessant is de jeugd en de vroege carrière van Michelle Obama. Waar ik het meest van onder de indruk ben is hoe ongelofelijk hard ze werkt. Om vijf uur opstaan om naar de gym te gaan, zodat je om half zeven kunt ontbijten met je kinderen en daarna lange dagen maken op kantoor. Ik doe het haar niet na. Ze maakt duidelijke keuzes: zij verdoet geen tijd op social media en koffiedrinken. Af en toe plant ze een heel weekend in om haar vriendinnen te zien, en daar maakt ze dan meteen een bootcamp van. Verder is het gewoon gezin en werk.

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: