Zoeken
Blog
Terreurliteratuur

Terreurliteratuur

Een paar dagen voor ‘Brussel’ begon ik eindelijk aan ‘Ours are the streets’ van de Britse auteur Sunjeev Sahota.  Lees meer »

De notulist (Marieke Polderdijk)

De notulist (Marieke Polderdijk)

10 - 09 - 2008 ‘Hoe gaat het met jou?’ Locatie: ’t Gasthuis: centrum voor zorg en revalidatie, Noordpoortplein 2, Middelburg, eind van de gang, kamer 15. Weer: Zonnig, 16 graden Celsius. Aanwezig: mama, papa, Sanne (voor 50% in de deuropening), ik. Actiepunten: Meer meenemen om te laten zien. Notuleren om haar te onthouden. Huilen.  Lees meer »

Ziek

Ziek

Eerst dacht ik aan de doden. Natuurlijk dacht ik eerst aan de doden van de aanslag. In de auto op weg naar the day job waren het er elf. Onbevestigd, maar toch.  Lees meer »

Ik noem dit liefde

Ik noem dit liefde

dit is mijn eerste gedicht Lees meer »

Bericht uit Brussel

Bericht uit Brussel

8u30 Ook al wonen we nauwelijks 300 meter van het school, toch vertrekken we altijd te laat. Lees meer »

Laten we durven (Griet op de Beeck)

Laten we durven (Griet op de Beeck)

"Laten we graag zien omdat we dat kunnen, en leven – voluit en gretig – omdat wé dat mogen en het daarom dubbel zo goed moeten doen. Lees meer »

Bericht uit Brussel (update)

Bericht uit Brussel (update)

Dinsdag 22 maart 8u30 We wonen nauwelijks driehonderd meter van zijn school. Maar toch vertrekken we altijd te laat. Dat ligt meestal aan mijn zoon, deze keer aan mij. Lees meer »

Über alles

Über alles

Nu schrijvende landgenoten de ‘oosterbuur’ onder de loep nemen, geef ik graag de Duitser het woord die mij aanzette tot deze verhalenreeks. Lees meer »

« 1 ... 168 169 170 171 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: