ACTUEEL

EVENT

Timo Bruijns te gast bij Wim Daniëls Boekt! in Boxmeer

Timo Bruijns te gast bij Wim Daniëls Boekt! in Boxmeer

Timo Bruijns

GEPLAATST OP 22-03-2018 IN EVENTS
DATUM EVENT: 25-03-2018-25-03-2018


Timo Bruijns is samen met Bram Bakker en Corine Koole te gast bij de bekende Brabantse schrijver en columnist Wim Daniëls in zijn literaire talkshow Wim Daniëls Boekt!. De avond vindt op zondag 25 maart vanaf 15.00uur plaats in De Weijer in Boxmeer.

Õp de website van Wim Daniëls Boekt! lezen we over deze middag:

Wim Daniëls Boekt! En hóe! Dat doet hij - zoals we van Wim gewend zijn - met kennis van zaken, humor en flair. Deze editie zijn de auteurs Corine Koole, Bram Bakker en Timo Bruijns. 

Corine Koole is journalist en schrijver en bekend van haar interviews in Volkskrant Magazine, LINDA. en De Morgen waarin ze 'gewone' mannen en vrouwen het hemd van het lijf vraagt over hun dagelijkse ervaringen met de liefde. 31 januari 2018 verscheen haar nieuwste boek, De zeven wetten van de liefde, dus daar zal ze ons alles over uit de doeken doen. 

Bram Bakker is psychiater, schrijver en uitgever. Als psychiater wordt hij verguisd en bewonderd om zijn onorthodoxe werkwijze en zijn vrijmoedige optredens in de media. Als schrijver behandelt hij uiteenlopende onderwerpen. Sport en psychiatrie zijn twee stokpaardjes, maar ook zelfdoding, depressie en antidepressiva zijn thema's waarover hij boeken publiceerde. Zijn nieuwe boek Gerrit is een hommage aan een vriendschap die veel te vroeg eindigde. Zijn boezemvriend Gerrit overleed eind 2015 aan de spierziekte ALS. 

Ten slotte Timo Bruijns, schrijver en werkzaam in het mediateam van Ajax. In 2014 won hij de finale van Manuscripting met het eerste hoofdstuk van Bloed is dikker dan water. Dat boek is nu helemaal af, dus daar komt hij over vertellen bij Wim. Bloed is dikker dan water is een even rauwe als geestige roman over opgroeien in een familie uit de arbeidersklasse en over de vraag of je je kunt ontworstelen aan je achtergrond.

Natuurlijk geen Wim Daniels Boekt zonder een fijne muzikale begeleiding, deze keer is dat zangeres Jori van Gemert onder begeleiding van haar gitarist. Vanaf 14:30 uur beginnen zij te spelen, een kaartje kost €8,50.

Houd je van boeken? Dan wil je dit niet missen.

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. 
Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919. 

Bestel je kaarten hier.

     

ACTUEEL

MEER


Teruglezen en -luisteren: Hoe Jonah Falke de mooiste vrouw van de wereld leerde kennen

Teruglezen en -luisteren: Hoe Jonah Falke de mooiste vrouw van de wereld leerde kennen

Zoals psycholoog Esther Perel treffend zei: ‘De 21ste eeuw is de tijd voor de man om zichzelf opnieuw uit te vinden.’ De hoofdpersoon van De mooiste vrouw van de wereld, de tweede roman van schrijver Jonah Falke, doet zijn best om dat te doen. 

Roxane van Iperen interviewt Ad van Liempt

Roxane van Iperen interviewt Ad van Liempt

Roxane interviewt Ad van Liempt over zijn nieuwe boek 'Gemmeker, commandant van kamp Westerbork'. 

Optreden Roxane van Iperen op Bookstore Day

Optreden Roxane van Iperen op Bookstore Day

Tijdens Bookstore Day geeft Roxane een lezing in de Larense Boekhandel

Erik Jan Harmens start podcast 'Onverdoofd' bij Trouw

Erik Jan Harmens start podcast 'Onverdoofd' bij Trouw

Vanaf 25 mei begint Erik Jan Harmens een interviewserie bij Trouw: Onverdoofd

Jonah Falke on tour met 'De mooiste vrouw van de wereld'

Jonah Falke on tour met 'De mooiste vrouw van de wereld'

Op 24 mei verschijnt de nieuwe roman van Jonah Falke, De mooiste vrouw van de wereld. Hier alvast een overzichtje van waar hij te vinden zal zijn om over zijn boek te praten.
 

We zijn trots op onze nieuwe titels als een aap met zeven lullen

We zijn trots op onze nieuwe titels als een aap met zeven lullen

Voetbalclubs winnen of verliezen, vrouwen in Alabama wordt het recht over hun lichaam ontzegd, 'sommige clubs raden voetballers af om uit de kast te komen' volgens de KNVB, Grumpy Cat is overleden, kortom: de wereld draait door, en ondertussen blijven wij boeken maken waarmee we hopen te ontroeren, amuseren, inspireren en uitdagen, excuse my French. Deze week verscheen Bloedwonder van Barry Smit (een boek als een mokerslag), volgende week De mooiste vrouw van de wereld van Jonah Falke (een trippy, warme, geestige, rauwe roman), en op beide titels zijn we trots als een aap met zeven lullen. Sluit je even af voor alle ongein en lees een BOEK dit weekend, lieve mensen. Amusez-vous!