ACTUEEL

NIEUWS

Ik heb geen mening, dus kijk ik Lubach / Dan weet ik ook weer wat ik wel mag en niet mag

Ik heb geen mening, dus kijk ik Lubach / Dan weet ik ook weer wat ik wel mag en niet mag

GEPLAATST OP 19-07-2019 IN NIEUWS


Arnon Grunberg, ik mis zijn voetnoot
Zwarte Piet, no, ik wil een Roetboot
Ik heb geen mening, dus kijk ik Lubach
Dan weet ik ook weer wat ik wel mag en niet mag

Johan Fretz, auteur van o.a. Onder de paramariboom, heeft een nummer uitgebracht: 'Gutmensch'. Tamelijk geestig. Big2, beter bekend als Twan van The Opposites, produceerde de track. Luister 'Gutmensch' hier, of lees alleen de songtekst.
Meest door de Gutmensch gehate platform (en vice versa) GeenStijl reageerde uiteraard en reaguurders ter plaatse vonden het nummer direct beter dan die ándere zomerhit waar iedereen het over heeft: 'Beter dan Baudet in bed', van: juist, Arjen Lubach.
Kunt u het nog volgen? 

Óf lees gewoon deze nieuwsbrief natuurlijk, dat mag ook altijd van ons, je hoeft dat niet te vragen. Amusez-vous!

Klik hier voor de 185ste nieuwsbrief van lebowski.

     

ACTUEEL

MEER


'Judas' en 'Mocro Maffia' genomineerd als beste luisterboek bij Storytel Awards: stem je?

'Judas' en 'Mocro Maffia' genomineerd als beste luisterboek bij Storytel Awards: stem je?

Storytel maakt de shortlist bekend van de eerste Storytel Awards, met Judas en Mocro Maffia op de lijst van beste luisterboek en Marjolein Algera genomineerd als beste voorlezer (bij het inlezen van Stromboli van Saskia Noort)! Stem je mee op je favoriete luisterboek en voorlezer?

Interview met Roxane in Emmeloord

Interview met Roxane in Emmeloord

Op 7 november wordt Roxane geïnterviewd in Emmeloord

Optreden door Roxane op de Nacht van de Geschiedenis

Optreden door Roxane op de Nacht van de Geschiedenis

Op 26 oktober treed Roxane op tijdens de nacht van de Geschiedenis in het Rijksmuseum

Optreden door Roxane bij Literair Cafe Helmond

Optreden door Roxane bij Literair Cafe Helmond

Op 22 oktober is Roxane te gast bij Literair Cafe Helmond

Lezing door roxane in Grave

Lezing door roxane in Grave

Op 7 oktober geeft Roxane een lezing in bibliotheek Grave

Lezing door Roxane in Twello

Lezing door Roxane in Twello

Op 3 oktober geeft Roxane een lezing in de bliotheek in Twello