Zoeken
Appie Baantjer - Een schot in de roos

Een schot in de roos

Appie Baantjer

Een schot in de roos

Appie Baantjer

Bestel nu
Omschrijving

In een vuilnisbak op de Noordermarkt in Amsterdam vinden twee vuilnismannen een mobiele telefoon. Als de wachtcommandant van Bureau Raampoort de telefoon als gevonden voorwerp aan het inschrijven is, gaat het apparaat plotseling over. Verbaasd neemt de wachtcommandant op en krijgt een doodsbenauwde vrouw aan de telefoon, die vertelt dat de telefoon die de wachtcommandant in zijn handen heeft van haar zoon is... die inmiddels al drie dagen spoorloos verdwenen is. Van Opperdoes en zijn collega Jacob onderzoeken de zaak.

Ze hebben een naam, een foto en een mobiele telefoon, maar verder geen idee waar de spoorloze man zich bevindt, of wat er met hem aan de hand is, tot in een verlaten pand een gruwelijk toegetakeld lichaam wordt gevonden. Is dit de verdwenen eigenaar van de telefoon? En zo niet... waarom heeft hij dan een briefje met daarop het nummer van de gevonden telefoon bij zich? Hoe harder rechercheur Van Opperdoes en zijn collega Jacob hun best doen om het raadsel op te lossen, hoe groter het mysterie lijkt te worden...

Fragment

Auteur: Ab Baantjer
Auteur

Nadat zijn 70ste boek over De Cock was verschenen, gaf Baantjer in een uitzending van Het Gesprek bekend een nieuw boek te gaan schrijven. Dit deed hij samen met Simon de Waal, welke verscheen in 2009 met de titel Een Rus in de Jordaan. In april 2010 verscheen van het schrijversduo het boek Een lijk in de kast. Hun derde boek samen verscheen na de dood van Appie, namelijk in oktober 2010, Een dief in de nacht. Simon de Waal heeft de televisieserie van De Cock geschreven en is zelf tevens rechercheur.

Eind augustus 2010, op 29 augustus om precies te zijn overlijdt Appie Baantjer op 86-jarige leeftijd nadat hij korte tijd ziek is geweest. Hij leed aan een agressieve vorm van slokdarmkanker.

Edities & Details
Paperback: Een schot in de roos - Appie Baantjer
ISBN: 9789048850457
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 16,99

Bestel

Audio download: Een schot in de roos - Appie Baantjer
ISBN: 9789048847488
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-08-2018
Prijs: € 9,99
Speelduur: 293 minuten

Bestel

Digitale download: Een schot in de roos - Appie Baantjer
ISBN: 9789048808410
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-04-2010
Prijs: € 9,99
Omvang: 188 pagina's

Bestel

Voorlezer: Sander de Heer NUR: 331 - Detectives NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Meer boeken
de Waal & Baantjer - Een schim in de nacht
de Waal & Baantjer
Simon de Waal - Bureau Raampoort
Simon de Waal
A.C. Baantjer - Een lijk in de kast
A.C. Baantjer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: