BOEKHANDEL

WELKOM

Vrienden van de boekhandel! Wij waarderen een goed contact met de boekhandel in hoge mate. Niet alleen communiceren wij graag via de sociale media met u, maar we komen ook graag langs, van de uitgever himself tot de accountmanager herself! Wij weten namelijk heus wel dat Amsterdam niet het epicentrum van de wereld is, en kijken graag verder dan onze neus lang is. Wij stellen uw kennis van het vak zeer op prijs, en laven ons graag aan uw ideeën en visie op wat ons allen bindt: de liefde voor boeken.

BOEKHANDEL

OP DE KOFFIE

Maar het wordt nog mooier: u mag ook bij ons langskomen, sterker nog: u hoort er niet echt bij als u nog niet bij ons bent langs geweest. Wat is het plan? Iedere vrijdag nodigen we een fantastische boekhandelaar uit om op de koffie te komen bij Lebowski. Een exquise selectie van bevlogen, spraakmakende, belezen en pionierende boekhandelaren is na strenge ballotage uitverkozen om ons pand met een bezoek te vergasten. U krijgt een uur lang - één uur, dat is niets op een mensenleven! - aandacht van de uitgever van Lebowski, ons sales team, collega uitgevers en redacteuren, marketeers en pr-volk. U krijgt een rondleiding door het pand, tekst en uitleg bij de kunst aan de muren, en we spreken over het leven, de literatuur en, niet te vergeten, ons favoriete gespreksonderwerp: de staffelkortingen van het Centraal Boekhuis. Wij gaan met u in gesprek, en u zult verfrist en geïnspireerd ons pand weer verlaten, een ervaring rijker en wellicht een enkele illusie armer. Bovendien maken wij een prachtige foto van u, die wij op onze website plaatsen, zodat uw bezoek voor de eeuwigheid behouden blijft.

Wilt u ook eens langskomen op kantoor voor een goed gesprek over literatuur en het leven? Mail dan naar: maartje.vanberge@overamstel.com

Boekhandel Roelants, Nijmegen

Heidi Koren van Boekhandel Roelants in Nijmegen was op bezoek voor de zevende editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.

Island Bookstore, Amsterdam

Monika Hild van Island Bookstore in Amsterdam was op bezoek voor de zesde editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.

Boekhandel over het water, Amsterdam

Lotte Douze van Boekhandel Over het water was op bezoek voor de vijfde editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.

Mofibo

Olivier Topic, content manager bij Mofibo, was op bezoek voor de vierde editie van 'Op de koffie bij Lebowski.

Boekhandel Dominicanen, Maastricht

Janna Navis, inkoper fictie bij Dominicanen in Maastricht was op bezoek voor de derde editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.

Boekhandel Het Leesteken, Purmerend

Jose Ferdinandus van Boekhandel Het leesteken in Purmerend was op bezoek voor de tweede editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.

Boekhandel Athenaeum, Amsterdam

Jesse Keff en Maartje Kroonen van boekhandel Athenaeum waren op bezoek bij de eerste editie van 'Op de koffie bij Lebowski'.