BOEK

Wraakengel

Wraakengel

Joost Vandecasteele

ISBN: 9789048846399 | Paperback, 256 blz | € 21.99


Esther heeft een problematische dochter, een afwezige echtgenoot, een saaie baan en een gigantisch geheim: elke confrontatie met agressie maakt bij haar een oerkracht los die haar bovenmenselijk sterk en onbevreesd maakt. Vrouwen kunnen haar inhuren om wraak te nemen op mannen die het verdienen; als Esther tenminste een oppas kan regelen.
Ze heeft altijd gedacht dat ze de enige was met zulke krachten, tot ze het bestaan ontdekt van een organisatie die vrouwen opjaagt zoals zij. Esther staat voor de keuze: haar gezin beschermen of de waarheid achter haar krachten achterhalen.


'Wraakengel' is een nieuwe audioserie van Joost Vandecasteele - luister hier de teasers van alle zes afleveringen

Joost Vandecasteele gelooft heilig in de kracht van mengvormen.

Wraakengel verschijnt vanaf 22 juli 2019 in een serie van zes delen exclusief als audioboek bij Storytel, ingesproken door actrice Peggy Vrijens. 

Joost wilde al heel lang een roman schrijven in het genre waar hij zelf het meeste van houdt: de comic novel, geinspireerd op zijn favoriete Marvel-films. Welnu: dat is gelukt.

Move over Wonder Woman, hier is... Wraakengel.

Luister alle afleveringen van de audioserie op Storytel. Wraakengel verschijnt eind augustus ook als boek bij Lebowski Publishers.