BOEK

Sexdagboek

Sexdagboek

Heleen van Royen

ISBN: 9789048852277 | Paperback, 272 blz | € 12.50


Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde. Dit boek is een daad.

...een aangenaam montere, laconieke toon.

HP/De Tijd

Uiterst informatief en interessant. Dit boek is geen zwoele zomeravond meer, maar een opgieting in de sauna.

&C

Een leuk en nuttig boek. (...) Sexdagboek kan dienen als spiegel. Hoe doe je 'het'? Nou, zo bijvoorbeeld. Mijn dochters zijn nu nog te jong en vinden seks een heel vies woord, maar: te zijner tijd lijkt Sexdagboek me nuttige lectuur, voor hen én hun vriendjes.

Trouw

Eerlijk is het en nietsontziend, zoals een dagboek hoort te zijn; hulde voor het lef van de auteur. 

Hebban

Sexdagboek zet aan tot nadenken: ik vond het vooral interessant dat ik zoveel ging nadenken over mijn eigen seksleven en gevoelens bij seks. Zou ik bepaalde dingen wel of juist niet willen proberen en hoe zou ik in een bepaalde situatie reageren? 

Doordat mijn vriend wist dat ik dit boek aan het lezen was, vroeg hij er af en toe naar. Maar zelf begon ik ook veel vaker over seks. (...) Dit boek moet je lezen! Je (seks)leven gaat er sowieso op vooruit.

Ondertussen.nl