Zoeken
Valérie Lempereur - Een kwestie van tijd

Een kwestie van tijd

Valérie Lempereur

Op de derde dinsdag van september 2023 verschijnt het (los te lezen) vervolg op Mevrouw van Valérie Lempereur.

Een kwestie van tijd

Valérie Lempereur

Op de derde dinsdag van september 2023 verschijnt het (los te lezen) vervolg op Mevrouw van Valérie Lempereur.
Bestel nu
Omschrijving

Zaterdag 9 maart 2013

Ik ken de procedure. Over een uur zal de storm losbarsten en ben ik 'een affaire'. Iedereen zal een mening over me hebben. Er zal geoordeeld worden zonder dat men de feiten kent. Op social media zal ik worden verketterd. En mensen die nog een oude rekening met mij te vereffenen hebben, zullen die kans niet aan zich voorbij laten gaan.

De komende tijd zal ik uit schaamte noodgedwongen binnen blijven. Ik zal al mijn werk verliezen. Collega's, kennissen en bekenden zullen me op een enkeling na laten vallen omdat ze bang zijn dat de negatieve berichtgeving over mij anders ook op hen zal afstralen. Mijn verleden zal weer worden opgerakeld én aangedikt met smeuïge fantasierijke details.

Auteur: Valérie Lempereur
Auteur

Valérie Lempereur is schrijfster en schreef grote interviews voor entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor De Telegraaf en Nieuwe Revu en had ze columns in het AD, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken voor Het Laatste Nieuws en bracht ze onthullende reportages uit in Nederland en België.
Onder een pseudoniem schreef ze Achter het raam op de wallen en de bestseller De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d'Ambras, over de koningin van België. Ze schreef dit boek met medewerking van de koninklijke familie. Mevrouw is gebaseerd op haar eigen verhaal.

Edities & Details
Paperback: Een kwestie van tijd - Valérie Lempereur
ISBN: 9789048862528
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 19-09-2023
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Fictie BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Anneleen Van Offel - Hier is alles veilig
Anneleen Van Offel
Emily Reekers - Wij zijn vrij
Emily Reekers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: