Zoeken
Valerie Lempereur - Mevrouw

Mevrouw

Valerie Lempereur

Bestsellerauteur Valérie Lempereur vertelt haar eigen verhaal in een autobiografische roman

Mevrouw

Valerie Lempereur

Bestsellerauteur Valérie Lempereur vertelt haar eigen verhaal in een autobiografische roman
Bestel nu
Omschrijving

Valérie Lempereur is een vrouw die geleefd heeft en die geschreven heeft. Altijd bijzondere verhalen, vaak over beschadigde mensen. Misschien omdat ze dat zelf ook is.
Leven en schrijven deed ze vol lef en doorzettingsvermogen, maar ook vol angst. Omdat ze in een tijd opgroeide waarin er nog geen ruimte was voor vrouwen zoals zij. Omdat ze 'ontmaskerd' zou kunnen worden. En dat gebeurde ook, keer op keer. Het was Valérie tegen de wereld.
Mevrouw is er omdat Valérie niet meer bang is. Om te laten zien hoe we omgingen met mensen die niet in bedachte hokjes passen. Het is tijd voor haar verhaal.

Auteur: Valérie Lempereur
Auteur

Valérie Lempereur is auteur en schreef grote interviews voor entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor De Telegraaf en Nieuwe Revu en had ze columns in het AD, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken voor Het Laatste Nieuws en bracht ze onthullende reportages uit in Nederland en België.
Onder een pseudoniem schreef ze Achter het raam op de wallen en de bestseller De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d'Ambras, over de koningin van België. Ze schreef dit boek met medewerking van de koninklijke familie. Mevrouw is gebaseerd op haar eigen verhaal.

Edities & Details
Paperback: Mevrouw - Valerie Lempereur
ISBN: 9789048865307
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 20-09-2022
Prijs: € 22,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Mevrouw - Valerie Lempereur
ISBN: 9789048865314
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-09-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Memoires THEMA: Autobiografie: algemeen THEMA: Waargebeurde verhalen over overleving van misbruik en onrecht BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs
Meer boeken
Nadja Hüpscher - Geluk is met een K
Nadja Hüpscher
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: