Het is je niet aan te zien #4. Club Depressio (Ko van 't Hek)

Het is je niet aan te zien #4. Club Depressio (Ko van 't Hek)

Anonymous

Depressie is een ziekte die niet altijd zichtbaar is. Het was Ko van ’t Hek bijvoorbeeld niet aan te zien. Maar uitleggen wat je doorstaat tijdens een depressie bleek ook ondoenlijk. Inmiddels gaat het beter met hem en lukt het hem te zeggen wat daarvoor, net als veel anderen die last hebben van een depressie, niet lukte.

Welkom bij Club Depressio, dé exclusieve belevenis die je leven voorgoed verandert.

Hier krijg jij de aandacht die jij verdient. Wij zorgen ervoor dat jij het idee krijgt dat niemand anders zich ooit zo gevoeld kan hebben. Met deze opperleugen trekken we je steeds verder de duistere eenzaamheid in. Wereldwijd zijn er miljarden mensen lid van onze club, maar wij zorgen ervoor dat jij het gevoel hebt dat jij de enige bent.

Wij garanderen je dat Club Depressio een onderdeel wordt van je karakter, van je ziel. De benauwende sfeer wordt op een gegeven moment zo vertrouwd, dat je je er thuis gaat voelen. Je gaat absoluut geloven dat jij en de Club onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat doen we onder andere met taal: de meeste ziektes kun je alleen hebben, depressief kun je zijn. Een meesterlijke illusie. Terwijl je door de regen loopt, denk je dat je de regen bent!

Om Club Depressio echt te begrijpen, moet je het ervaren. Het zal je sprakeloos maken, dat beloven we. Je kunt het niet uitleggen aan anderen, je kunt de woorden er niet voor vinden. Dus heb jij het gevoel dat jij de enige bent, dat jij er alleen voor staat. Vervolgens zul je je terug gaan trekken, letterlijk en figuurlijk. Omdat het makkelijker is om je alleen te voelen als je daadwerkelijk alleen bent. Dat geeft dat unieke gevoel van exclusiviteit, waar wij in geloven!

Daarnaast maken we wat ooit prettig was, zeer onaangenaam. Wandelen, sporten, lezen, goede gesprekken: het worden obstakels. Dat doen we niet voor niets! Eenmaal binnen doen we er alles aan om je binnen te houden. Dat verstaan we onder service. Eenmaal binnen zie je buitenwereld als onprettig, als een plek waar je andere mensen alleen maar tot last bent.

Tevreden klant Ko van ’t Hek zegt hier bijvoorbeeld over: ‘Onvermijdelijk voel je je schuldig in Club Depressio. Mijn ouders hadden me altijd alle liefde gegeven die ze hadden en ik voelde me schuldig dat ik ze er een hulpbehoevende zwakke zoon voor teruggaf. Ook naar vrienden toe vond ik het lastig. Die hadden toch helemaal geen tijd en zin om de hele tijd naar dat gezeik te moeten luisteren? Ik durfde geen troost en steun te zoeken.’

Als u nu nog niet overtuigd bent, hebben wij nog een laatste aanbieding. Sluit u nu aan bij Club Depressio en ontvang gratis Hopeloosheid. Weg met de overtuiging dat het goed kan komen, weg met het idee dat het beter wordt. Met onze kostenloze Hopeloosheid ondergaat u de volledige depressie-ervaring, een ervaring die u uw leven lang niet meer zult vergeten.

Waar wacht u nog op? Kom bij Club Depressio!
Ben je al lid? Praat erover. Je bent niet alleen. Echt niet.

Heeft u toch nog vragen (of wil je praten)? Neem gerust contact op met kovanthek@gmail.com.


Heb jij of ken je iemand met suïcidale gedachten? Neem dan contact op met 113 Zelfmoordpreventie.


Gepost in: faits divers op 2019-06-05

Door Anonymous


Ook van Anonymous

Auto's vol lachgas en ballonnen zijn eigenlijk altijd al tamelijk verdacht geweest (Jeroen Blankert)

Jeroen Blankert put iedere week uit het nieuws. Deze week bevat dit nieuws een verlaten auto, lachgas en meerdere ballonnen. 


Niet geheel onbelangrijk nieuws (Jeroen Blankert)

Jeroen Blankert put deze week uit niet geheel onbelangrijk nieuws. Tenminste, kan je iets wel nieuws noemen als het al jaren hetzelfde liedje is?
recente posts